Hifu

Veitsetön kasvojen kohotus Hifulla 

HIFU on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. HIFU - hoidoissa kohdistetaan erittäin tehokasta, tarkasti kohdistettua ultraääntä kudoksiin, joita käsitellään myös "perinteisissä" kirurgisissa kasvojenkohotuksissa.

Hifulla voidaan hoitaa esim. otsan juonteita, sibeliusryppyjä, marionettijuonteinta, silmäkulman juonteita, nasolabiaali juonteita, poskipään- kaulan- decolteen aluetta vartalon alueita unohtamatta.

Kasvonpiirteiden kohoamisen ja ihon ryppyisyyden vähentymisen voi havaita parhaimmillaan jo heti hoidon jälkeen, mutta todellinen lopputulos on nähtävillä vasta useiden viikkojen- kuukausien kuluttua hoidosta. Tämä siksi, että HIFU aktivoi nimenomaan ihon luontaista, normaalia toimintaa.

Parhaiten hoito toimii aikuisilla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta joka jo alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä. HIFU-hoidolla voidaan käsitellä erityisesti kasvojen, kaulan ja decolteen alueita, mutta myös vartalohoitojen tekeminen menetelmällä on tehokasta.

Miten HIFU toimii?

HIFU:n kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä menetelmillä. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvimpien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa.

HIFU-hoidot

Yhden HIFU-hoitokerran kesto on 60-90 minuuttia hoidettavasta alueesta riippuen.  saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Paras tulos on nähtävissä 2-3 kuukauden päästä hoidosta.

Hifu, yksi alue

Otsa, leukalinja, silmän- tai huultenympärys alue

320€

Hifu leukalinja ja kaula

Leukalinja ja kaula

420€

Hifu kasvot

Kasvojen käsittely, otsa, posket, silmän- ja huultenympärys alue

440€

Hifu kasvot ja leukalinja

Kasvojen käsittely, otsa, posket, silmän- ja huultenympärys alue ja leukalinja

540€

Hifu kasvot, leukalinja ja kaula

Kasvojen käsittely, otsa, posket, silmän- ja huultenympärys alue, leukalinja ja kaula

640€

Hifu kasvot, leukalinja, kaula ja decoltee

Kasvojen käsittely, otsa, posket, silmän- ja huultenympärys alue, leukalinja, kaula ja decoltee

740€