Mesoterapia mikroneulaushoito

Kauneushoitola Fallen Angel tarjoaa Dermal Pen-mikroneulaushoitoa,  joka lisää kollageenisäikeiden muodostumista sekä kiinteyttää, elvyttää ja korjaa ihon vaurioita tehokkaasti. Mesoterapia on yksi tehokkaimista ihon kokonaisvaltaisesti parantavista anti-aging hoidoista.

Dermal Pen mikroneulauspää jossa on 12-mikroneulaa, lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti. Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu. Neulaushoidossa  mikroskooppiset kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää erilaisia esimerkiksi  anti-ageing-vitamiineja, ihoa kosteuttavaa hyaloronihappoa, maksaläiskiä vaalentavaa seerumia.

Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu. Tällä on suora yhteys ihossa käynnistyvien biologisten korjausprosessien sekä kollageeninmuodostuksen määrään.

Dermal Pen neulauskynällä kohtisuorana mikroneulausmenetelmänä aiheuttaa vähemmän turvotusta kuin mikroneulausrulla, eikä aiheuta verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora Dermal Pen mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Kohtisuora  mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.

Kertakäyttöiset steriilit mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Mikroneulauksella voidaan hoitaa turvallisesti herkkiäkin alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaustelalla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa.

Mikroneulaushoito voidaan tehdä tarvittaessa voidepuudutuksella, jolloin se on lähes kivutonta. Hoitoa suositellaan sarjahoitona 4-5 kertaa. Sarjahoito suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiin. Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon.

Mesoterapia hoito sopii esimerkiksi näihin ongelmiin:

  • ikääntyminen, pintarypyt, juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon
  • matalille akne-, vesirokko-ym. arville
  • isoista ihohuokosista kärsiville
  • epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei tulehtunut akne)
  • Rosacea iholle (ei akuuttissa vaiheessa oleva)
  • ohut ja kuiva iho (myös atooppinen iho)
  • tupakoitsijan iholle kirkastamaan ja elävöittämään harmaata ihoa
  • hyperpigmentaatio, maksaläiskät, auringon polttamat ihovauriot

Hinnat:

Mesoterapia kasvot  169€

Mesoterapia kasvot+kaula  199€

Mesoterapia kasvot+kaula+decoltee 229€

Mesoterapia: Silmänympärys tai Suunympärys 80€ 

Kädet 69€

Puudutusvoiteella alkaen 39€, 2 aluetta 49€, 3 aluetta 59€

Hoitoihin voit yhdistää hapotushoidon 49€ kerta