Hoitola

Kauneushoitola Fallen Angel palvelee sinua yksilöllisesti Hyvinkään keskustassa juuri sinun ihon tarpeet huomioiden korkealaatuisilla Darphin ihonhoitotuotteilla.

Olen toiminut Sky-Cidesco kometologina vuodesta 2004 lähtien. Jo opiskelu aikoinani tutustuin ranskalaiseen Darphin ihonhoitosarjaan. Ihastuin sarjan hoitofilosofiaan ja olen edelleen yhtä innostunut kuin silloin aloittaessani kosmetologina. Hoitotulokset ovat puhuneet puolestaan. 

Päämääräni on alusta saakka ollut selkeä: halu opastaa ja neuvoa jokaista naista henkilökohtaisesti ihonhoidossa.  Hoitolatyössä kasvohoidot on se minun juttuni. Ammattitaitoni mittaat parhaiten juuri pitkissä ihanissa kasvohieronnoissa, jotka ovat käsityössäni parasta pääomaani.  

Tunnen onnistuneeni, kun saan asiakkaani onnelliseksi. Kun iholle on löytyneet toimivat, tuloksia tekevät hoitotuotteet ja Sinä olet saanut  ihosi hyvään kuntoon.

Haluan vilpittömästi löytää juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden kotihoitotuotteineen, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen ja saat nauttia  ihosi hoitamisesta terveeksi, kauniiksi ja hyvinvoivaksi. 

Olen juuri Sinua varten. Hoidan ihoasi juuri Sinun ihosi tarpeiden ja toiveittesi mukaan. Yksilöllisesti. Ammattitaidolla.

Uudenmaankatu 14-16 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9.00-17.00

kh.fallenangel@outlook.com

Puh: 044 231 6492