Käsihoidot ja lakkaukset

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet antavat sinulle huolitellun ulkoasun. Ihana Spa Manicure käsihoitomme myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Käsien iho altistuu mm. säänvaihteluille, usein toistuville pesuille sekä UV-säteilylle. Nämä kuivattavat ja vanhentavat käsien ihoa ja tekevät kynsinauhoista halkeilevat ja epäsiistit. Hoitolassa tehty käsihoito antaa syvävaikutteisen tuloksen ja mahdollisuuden pärjätä kotihoidossa hetken kevyemmin.

SHELLAC on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. SHELLAC-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

Shellac lakkaus

Yksivärinen lakkaus

45€

Shellac lakkauksen poisto

Lakkauksen poisto

25€

Shellac lakkaus ja CND SPA Manicure

Shellac lakkaus ja täydellinen käsihoito. Täydellinen käsihoito sisältää kylvyn, kuorinnan, naamion ja kynsinauhojen- ja kynsien hoidon, yksivärisen Shellac lakkauksen ja hoitovoiteen.

94€

CND SPA Manicure

Rentouttava CND SPA Gardenia Woods käsihoito. Gardenia Woods -tuotteet hoitavat ihoa kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla. Ihosta tulee ylellisen pehmeä ja hennosti tuoksuva. Hoito sisältää kylvyn, kynnen muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen.

49€

Ruusuvesi Manikyyri

Kynsinauhojen hoito, kynnen muotoilu, öljykiillotus, käsivoide.

30€

Lisäpalvelut käsihoitoihin

Lakkaus 20€