Gigi

“Beauty before age”

— GIGI COSMETIC LABORATORIES

GIGI Cosmetic Laboratories on edesmenneen Eliezer Landaun vuonna 1957 perustama kosmetiikan perheyritys. Herra Landaun tavoitteena oli tehdä Gigistä Israelin ensimmäinen ammattimainen kosmetiikkabrändi. Motto "Gigillä olet hyvissä käsissä" ohjaa yritystä tänäkin päivänä.

GIGIn menestystekijöitä ovat innovaatio, luotettavuus, ammattitaitoisuus ja lojaalius. GIGI tunnetaan uudenlaisista aktiivisista ainesosista, joita kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä farmaseuttisten toimittajien kanssa. Näiden raaka-aineiden tarkoituksena on saada aikaan näkyviä ja pysyviä tuloksia ihonhoidossa.

GIGIn kaikki tuotteet ovat ihoystävällisiä sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa instituuteissa. Laadukkaat tuotanto-olosuhteet, laadunvalvonta ja tehokas tuotetestaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet. Yrityksellä noudattaa vuodesta 1990 seuraavia standardeja tuotannossa ja laadunvalvonnassa: Iso 9001, GMP, FDA ja EEC. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja pakkausmateriaalit ovat luontoystävällisiä ja kierrätettäviä.

FILOSOFIA

Gigi Cosmetic Laboratories valmistaa "high-tech" kosmeettisia ja lääkkeellisiä ihonhoitotuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja ihotautilääkäreille. Aktiiviset tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista erikoistekniikalla, joka mahdollistaa tehokkaan ja näkyvän lopputuloksen. Gigin tuotteet ovat bio-yhteensopivia (yhteensopivia solujen ja kudosten kanssa) sekä testattu arvostetuissa dermatologisissa laitoksissa. Erinomaiset tuotanto-olosuhteet, laadunvalvonta ja tehokas testaus varmistavat ensiluokkaiset tuotteet.

Uudenmaankatu 14-16 05800 Hyvinkää

Avoinna ma-pe 9.00-17.00

kh.fallenangel@outlook.com

Puh: 044 231 6492