Havu huulipuna Pink

PINK muistoja kesästä.
HAVU: n uudet pastellivärit ovat täällä! Voit levittää kevyen PINK-kerroksen  ja luoda makeat pastellihuulet.  Ihana valinta päiviin, öihin ja seikkailuihin.

HAVU-huulipunat eivät ole tahmeita eivätkä kuivata huulia ja tunne huulilla on samanlainen kuin kermainen puolimatta huulipuna.

Huulipuna sisältää vain luonnonvahoja ja öljyjä. Tuote ei sisällä muita hajusteita tai säilöntäaineita. Tämän tuotteen väriaineita käytetään yleisesti luonnonkosmetiikassa (rautaoksidit, titaanioksidi ja ultramariinit). HAVU-huulipunat sisältävät vain välttämättömiä ainesosia. Öljyt ovat Cosmos-hyväksyttyjä ja sheavoi on Soil Association -sertifioitu.

Huulipunan säiliö on valmistettu tavallisesta lepästä ja haavasta. Huulipunamekanismi on valmistettu biohajoavasta PLA: sta (polylaktidi). Huulipunan säiliö voidaan hävittää biojätteenä käytön jälkeen. Ulkopakkaus ja postimyyntipaketti ovat pahvijätettä.

PLA eli polylaktidi on biohajoava ja biopohjainen polymeeri, toisin sanoen muovi. Se on valmistettu maissitärkkelyksestä ja se hajoaa biologisesti teollisissa kompostoissa. Siksi biojätesäiliö on oikea paikka hävittää se.

Koko: 4,5g

38,00 €