Ideal Resource ihon uudistaja lahjapakkaus

Lahjapauksessa

Yksittäispakatut, ihoa kirkastavat, nopeasti energisoivat ja kokonaisvaltaisesti uudistavat Pro-vitamiinikapselit sekä Retinol-kapselit ihon kuuriluontoiseen tai säännölliseen hoitoon.

Pro-vitamiinit parantavat ihon kiinteyttä ja toimivat vahvoina antioksidantteina. Kapselit sisältävät runsaasti Omega 3, 6- ja 9 rasvahappoja. Supertehokkaat vitamiinikapselit vitalisoivat välittömästi ihon heleäksi, kirkkaaksi ja nuorekkaaksi. Sopii kaikille, ihon iästä ja ihotyypistä huolimatta.

Iltaisin käytettävät yksittäispakatut retinoliöljykapselit ihon tehokkaaseen ja nopeaan uudistamiseen. Öljykapselissa yhdistyy tehokas retinol ja iholle ihanteelliset kasviöljyt, jotka huolehtivat ihon kosteuttamisesta ja ravitsemisesta yön aikana. Yhdessä ne silottavat näkyvästi juonteita ja ryppyjä, tasoittavat ihon pintaa ja kirkastavat ihoa. Kasvoille ja silmänympärysiholle.

Käyttö:  Vitamiinikapselit aamuisin seerumin jälkeen. Viimeistele hoitovoiteella. Iltaisin Retinola kapselin voit sekoittaa hoitovoiteeseen tai puhtaalle iholle ja kapselin jälkeen hoitovoide. 

Tuotteet pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen. Pakkauksessa suomenkielinen käyttöohjeistus kauniisti taiteltuna.

218,00 €
Please select variants first