Ajankohtaiset hoidot ja tuotteet

Swissline Hydra-Soothing kasvohoito 124€

Superkosteuttava ja ihoa nopeasti uudistava HYDRA-SOOTHING-kasvohoito on ihanteellinen kuivan, väsyneen ja lisää elinvoimaa kaipaavan kasvohoitonautinto. Se kosteuttaa ihoa syvätehoisesti sekä pinnalta, että pintaa syvemmältä. Kuiva ja karhea ihon pinta uudistuu hetkessä lempeällä Polyhydroksihappoja sisältävä Sensipeel-happokuorinnalla. Syvätehoisesti kosteuttavat ja ihoa energisoivat Hydra-Oxygen kosteusampullit kohottavat dramaattisesti ihon kosteuspitoisuutta ja torjuvat väsymyksen merkkejä. Hoitonautinnon viimeistelevät nautinnollinen kasvohieronta sekä ammattimaisen tehokas Hyaluronihappo-naamio. Hoidon jälkeen kuiva iho on jälleen pehmeä, joustava, sileämpi sekä syvätehoisesti ravittu ja kosteutettu.


 


Swissline saapunut hoitolaan

Swissline tuotteita on valmistettu Sveitsissä yli 30 vuoden ajan. Brändin arvoina ovat tarkka tuotekehitys sekä taito luoda ihonhoitoa, jota ihosi ymmärtää - biologisesti. Innovatiiviset ainesosat ylläpitävät ihon omaa luonnollista toimintaa ulottaen vaikutuksensa syvälle ihoon. Palkitut tuotekoostumukset toimivat yhdessä ihon luonnollisen uusiutumisenkanssa - ihoidenttisesti.

 Tehokkaat, ihon biologiaa kunnioittavat Swissline hoitotuotteet löydät Fallen Angel Kauneushoitolastamme ihonhoidon ammattilaiselta!

Ihonhoitoa, jota ihosi ymmärtää -biologisesti.