Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakasohjelma

Fallen Angel Kauneushoitolassa voit liittyä kanta-asiakkaaksemme. Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään, eikä se maksa sinulle mitään. Fallen Angel Kanta-asiakkaana kerrytät palvelu- ja tuoteostoillasi pisteitä kanta-asaiakstilillesi. 

Kanta-asiakkaana tarvitsemme vain yhteystietosi (puhelinnumero sekä sähköpostiosoite), joiden avulla pidämme sinut ajan tasalla kauneushoitolan tarjouksista, kampanjoista sekä muista uutisista. Jatkossa teemme myös kanta-asiakaskampanjoita, joista sinulla on mahdollisuus tienata tuplapisteitä yms. - näistä tiedotamme sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä.

Kerrytettyäsi tilillesi pisteitä, voit lunastaa pisteesi. Mitä isompi pistemäärä sinulla on kerättynä, sitä arvokkaampiin hoitoihin/tuotteisiin se sinut oikeuttaa. Voit käyttää palkintopisteesi missä vaiheessa haluat. Olemme koonneet mahdollisimman monipuolisen palkintovalikoiman, joista sinä saat tietyn pistemäärän saavuttaessasi päättää, mihin sen käytät. Edut ja palkinnot vaihtelevat henkilökohtaisesti ja saatamme tehdä myös yllätysetuja!

Olet oikeutettu kanta-asiakasetuihimme heti kanta-asiakasohjelmaan liityttyäsi.

Ostojen yhteydessä kantispisteesi tallentuvat automaattisesti tilillesi.

Kertyneiden pisteiden määrä näkyy aina kassakuitissasi.

Voit käyttää pisteitä maksuun koska tahansa.

Liittymällä kanta-asiakasohjelmaamme, et sitoudu mihinkään. Tässä ohjelmassa voit vain voittaa.


Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Kanta-asiakkaaksi pystyt liittymään asioimalla kauneushoitolassamme. Maksutapahtuman yhteydessä sinulle luodaan oma kanta-asiakaskortti. Kortin saat kiinnitettyä parhaiten esim. avaimenperäksi ja täten se pysyy aina menossa mukana. Liittyminen kanta-asiakkaaksi vaatii yhden ostotapahtuman (palvelu/tuote) liikkeessämme ja jatkossa näyttämällä korttia asioidessasi meillä, sinne kertyy lisää pisteitä.

Kirjattuamme tietosi kerran järjestelmäämme, ei tarvitse tehdä enää mitään muuta. Kanta-asiakaspisteesi kirjautuvat kanta-asiakastilillesi aina automaattisesti maksun yhteydessä.

Helppoa ja kätevää!

Tienaa lisäpisteitä!

Kerää pisteitä suosittelemalla meitä ystävillesi.

Saat kanta-asiakastilillesi 100 lisäpistettä, jos ystäväsi tulee meille uutena asiakkaana ensimmäistä kertaa hoitoon, sinun suosittelusi perusteella. Ystäväsi tulee kertoa meille suosittelijansa nimi, niin kirjaamme 100 pistettä suoraan sinun tilillesi.

Käyntisi jälkeen saat sähköpostitse arvostelupyynnön ja jaettuasi arvion Googleen, saat automaattisesti 100 pistettä. Jakamalla myös kuvan sosiaaliseen mediaan/tägäys hoitolasta, saat vielä 50 lisäpistettä. 

Varaamalla käyntisi yhteydessä uuden hoitoajan, niin saat tuplapisteet hoidostasi. Pisteet kirjataan käynnin jälkeen tilillesi. 

Lahjakortin osto kartuttaa aina ostajan pistesaldoa!