Tietoa minusta

Filosofia

Viivähdä hetkessä, nauti kiireettömyydestä, tunne kosketus, nauti tuoksusta.

Jokainen asiakas on minulle erityinen. Oma yksilönsä. Omine toiveineen ja tarpeineen. Tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai ratkaisuja ihosi ongelmiin, Rakennan palvelun juuri sinua varten. Jokainen kerta. Palvelen sinua ammattitaidolla suurella sydämellä höystettynä. Tämä ala on intohimoni! Haluan, että hoitolassa on kiireettömyyden ilmapiiri. Siksi olen rakentanut hoitokalenterimme riittävän väljäksi myös Sinulle, jolle hoitohetki tarkoittaa levähdystä arjen kiireiden keskellä. Haluan tarjota sinulle miellyttävän ja rentouttavan hoitokokemuksen sekä luoda ammattitaidollani sinulle parhaan mahdollisen hoidon.

Kauneushoitola Fallen Angelin palveluihin kuuluvat perinteiset kosmetologiset hoidot, kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot. Lähellä sydäntäni on aikuisen naisen ihonhoito. Tarkoin suunnittelemassani hoitovalikoimassa on myös erikoishoitoja. Hyödynnän viimeisimpiä tehokkaita laitteita ja hoitomenetelmiä kuten esim. Rf, mikroneulaus, kemialliset kuorinnat. Olen toiminut alalla 19- vuoden ajan ja kouluttaudun jatkuvasti alan uutuuksiin ja haluan tarjota sinulle kauneudenhoitoalan tehokkaimmat ratkaisut. Lupaan tarjota sinulle yksilöllisen suunnitelman, joka sisältää pitkän tuotekehittelyn tuloksena syntyneitä hoitokokonaisuuksia (erikoishoidot, paketti- ja sarjahoidot) sekä ihollesi sopivia tuotteita.

Tuotesarjat olen valinnut tarkkaan ja harkiten. Siksi voin vankasti ja vilpittömästi seisoa sekä hoitojen että tuotteiden takana. Iho-ongelmat ja haasteet syntyvät usein pikku hiljaa. Haluan ihonhoidon asiantuntijana kantaa vastuuni tuloksien saavuttamisessa, mutta siihen tarvitaan myös sinun sitoutumistasi. Siksi suosittelenkin, että tehdään yhdessä hoitosuunnitelma ja sitoudutaan siihen pitkäjänteisesti. Kotihoidon ohjauksen saat aina hoitojen päätteeksi, sillä tuotteet tukevat tehtyä hoitoa ja ylläpitävät hoitotuloksia.

Kauneushoitola Fallen Angel on pieni ja lämminhenkinen suomalainen yritys, jolle on tärkeää pitää huolta asiakkaista kuten ympäristöstämme. Erityisen tärkeitä arvoja minulle on ekologisuus ja ympäristön, niin ihmisten, eläinten kuin luonnon hyvinvointi.

Palvelua ja ihonhoitoa taidolla sekä suurella sydämellä!

Sky-Cidesco Erikoiskosmetologisi