Ajanvarausehdot

OSAPUOLET

Nämä ehdot ("Ehdot") soveltuvat sopimukseen ("Sopimus"), joka on solmittu tänä päivänä, jolloin Sinä olet sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti hyväksynyt Sopimuksen ehdot, seuraavien osapuolten kesken:

Kauneushoitola Fallen Angel, Y-tunnus 2829452-2, osoitteessa Uudenmaankatu 14-16 05800 Hyvinkää ("Myyjä") ja

Sinä asiakas, joka olet hyväksynyt (mikäli olet alle 18 vuotta, Sinun on hankittava huoltajien hyväksyntä) sähköisesti, sähköpostilla tai kirjallisesti Sopimuksen tuotteiden ja/tai palveluiden ostamisesta ja ajan varauksesta palveluiden antamista varten ("Sinä").

Myyjä ja Sinä voitte olla molemmat jäljempänä yhdessä "Osapuolet" ja kumpikin erikseen "Osapuoli".

Selvyyden vuoksi todetaan, että nämä Ehdot eivät sovellu tilanteisiin, joissa Sinä ostat tuotteita tai palveluja Myyjältä Myyjän liiketiloissa.

MÄÄRITTELYT

"Palvelu" tarkoittaa Myyjän markkinoimia ja myymiä palveluita, joita voit ostaa, ja joiden aikoja voit varata tekemällä Palveluvarauksen Avoinna24-palvelussa. Palvelut voivat olla suoritepalveluiden lisäksi esimerkiksi ajanvarauksia Myyjän laitteille. Palvelut ovat esitelty Myyjän Internet-sivuilla täällä: https://avoinna24.fi/kauneushoitolafallenangel.

"Palveluvaraus" tarkoittaa ajanvarausta Palveluihin eli Palvelun ostamista.

"Tuote" tarkoittaa Myyjän Avoinna24-palvelun kautta kulloinkin markkinoimia ja myymiä tuotteita.

PALVELUVARAUKSET JA NIIDEN PERUMINEN

Tekemäsi Palveluvaraukset ovat sitovia sopimuksia Sinun ja Myyjän välillä. Voit kuitenkin perua Palveluvarauksen seuraavasti:

Jos perut Palveluvarauksen viimeistään 2 päivää ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen Avoinna24-palvelussa ja Palvelua ei veloiteta.

Jos perut Palveluvarauksen myöhemmin kuin 2 päivää ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen ainoastaan puhelimitse Myyjälle ja Sinun tulee maksaa Myyjälle 80 % Palvelun hinnasta.

Mikäli et peru Palveluvarausta lainkaan tai perut sen myöhemmin kuin edellä kohdassa b) on todettu, Sinun tulee maksaa Myyjälle koko Palvelun hinta.

Sairastapauksissaajan saa siirtää kerran veloituksetta, sairastapauksen vuoksi siirrettyä aikaa ei voi uudelleen siirtää tai peruuttaa veloituksetta.

Emme vastaanota peruutuksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai Facebookin kautta, koska niitä emme tarkastele reaaliajassa.

Huomioithan, että lähetämme kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston käsittelyyn.

Myyjä voi laskuttaa Sinulta edellä olevat maksut laskulla, mikäli Osapuolet eivät sovi, että maksat ne Myyjän tiloissa. Myyjä voi lisätä kohtuullisen laskutuslisän 5,00 euroa laskun summaan.

Mikäli Myyjä joutuu perumaan Palveluvarauksen, Sinun ei tarvitse maksaa Palvelun hintaa. Myyjällä on oikeus perua Palveluvaraus, jos Palvelun toimittamiselle tulee este, esimerkiksi sairaustapaus tai muu vastaava este.

YHTEYDENPITO

Sinun on pidettävä yhteystiedot ajan tasalla Avoinna24-palvelussa, niin että Myyjä voi ottaa Sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tässä tarkoituksessa Myyjällä on oikeus lähettää Sinulle myös sähköposteja ja tekstiviestejä.

Myyjä voi lähettää Sinulle sähköpostia salaamattomana. Tällaisen viestinnän turvallisuutta heikentää se, että väärin reititettynä tai siepattuna suojaamaton sähköposti voidaan lukea helpommin kuin suojattu sähköposti.

On tärkeää, että Sinä ymmärrät ja hyväksyt, että mitkä tahansa tiedot, jotka on lähetty Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä, eivät ole 100 % turvassa. Siinä määrin kuin pakottava laki sallii, Myyjä ei vastaa mistään menetyksestä koskien tietoja, jotka Sinä lähetät Myyjälle Internetin tai muun julkisen tietoverkon välityksellä.