Ajanvarausehdot lyhyesti


PALVELUVARAUKSET JA NIIDEN PERUMINEN

Tekemäsi Palveluvaraukset ovat sitovia sopimuksia Sinun ja Hoitolan välillä. Voit kuitenkin perua Palveluvarauksen seuraavasti:

A) Jos perut Palveluvarauksen viimeistään 2 päivää / 48 h ennen varaamaasi palvelua, voit tehdä sen ajanvarauspalvelumme tulleen linkin kautta. Sinulta ei tällöin veloiteta palvelua. Vaihtoehtoisesti voit soittaa hoitoaikojen muutokset ja peruutukset hoitolan aukiolon puitteissa numeroon 044-231 6492.

B) Jos perut Palveluvarauksen myöhemmin kuin 2 päivää ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen ainoastaan puhelimitse hoitolaan ja Sinun tulee maksaa hoitolaan 50 % Palvelun hinnasta.

Mikäli et peru Palveluvarausta lainkaan tai perut sen myöhemmin kuin edellä kohdassa b) on todettu, Sinun tulee maksaa Myyjälle koko Palvelun hinta.

Sairastapauksissa ajan saa siirtää kerran veloituksetta, sairastapauksen vuoksi siirrettyä aikaa ei voi uudelleen siirtää tai peruuttaa veloituksetta.

Emme vastaanota peruutuksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai Facebookin kautta, koska niitä emme tarkastele reaaliajassa.

Huomioithan, että lähetämme kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston käsittelyyn.

Tarkemmat ajanvarausehdot löydät Ajanvarauspalvelumme sivuilta.