Bernard Cassiere

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin.

Bernard Cassiere erottuu modernina ja raikkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun. Bernard Cassiere tarjoaa ihollesi nopeita ja tehokkaita hoitotuloksia!

VASTUULLISUUS

Mahdollisuuksien mukaan Bernard Cassiere käyttää tuotteissaan Reilun Kaupan kautta tuotettuja raaka-aineita sekä orgaanista alkuperää olevia kasviuutteita. Osaa raaka-aineista viljellään omassa kasvitieteellisessä puutarhassa, Etelä-Ranskassa. Bernard Cassiere kiinnittää huomiota myös kierrätettävyyteen eikä missään tuotekehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

KORKEA LAATU

Bernard Cassieren tuotesarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, Sothys Group. Saavuttaakseen ammattimaisuuden, laadun sekä turvallisuuden tuotteissaan, Bernard Cassieren työskentelee tiiviissä yhteistyössä SOREDEC-tutkimus-ja kehityslaboratorion kanssa, joka on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikan kehittäjiä. Bernard Cassieren tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Etelä-Ranskan Corrézen alueen puhtaassa ja vihreässä ympäristössä.

TURVALLISUUS, TEHO JA KÄYTÖN MIELEKKYYS

Bernard Cassieren tuotekoostumusten tarkoituksena on yhdistää käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Etsimme jatkuvasti uusia ja monipuolisia innovaatioita, jotta voimme tarjota mahdollisimman laadukasta ja tehokasta ihonhoitoa. Kaikki tuotteemme testataan monivaiheisilla tieteellisillä testeillä, varmistaen niiden turvallisuuden, tehon ja käytön mielekkyyden.