Darphin kasvohoidot

Salli itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinto. Sinulle henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan suunniteltu Darphin kasvohoito. Korkealuokkaiset Darphin hoitotuotteet pohjautuvat luonnon puhtaimpien kasviuutteiden, eteeristen öljyjen sekä pitkälle viedyn huipputeknologian harmooniseen yhteisvaikutukseen.

Jokainen hoitonautinto pohjautuu huolelliseen ja tarkkaan ihon kuntokartoitukseen. Sen pohjalta toteutetaan Sinulle ihosi tarpeita ja toiveitasi vastaava hoitonautinto. Taivaallisen rentouttavaa ja hyvää oloa Sinulle.

Henkilökohtaiset kotihoito-ohjeet auttavat sinua keskittymään ihosi kunnon kannalta ensisijaisiin asioihin ja saavutat haluamasi ihonhoidon tulokset. 

Darphin Relax & Care

Yksilöllinen kasvohoito. Hoito sopii myös aralle ja herkälle iholle. Kasvohoito vähentää stressin, unen puutteen, päivittäisen kiireen sekä ulkoapäin tulevien ärsykkeiden haittavaikutuksia iholla. Hoito vaikuttaa nopeasti ihon kuivuuteen, sameuteen ja ihon reagointiin. Hoidon jälkeen iho on puhdas, tasapainoinen, sisäistä kauneutta hehkuva ja elinvoimaa säteilevä. Rentouttavat hieronnat viimeistelevä hoitonautinnon. 

 99€

Darphin The Signature Treatment

Yksilöllinen kasvohoito. Kasvohoito tarjoaa unohtumattoman hoitoelämyksen sekä hoitotulokset, jotka näkyvät ja tuntuvat välittömästi. Hoidossa käytettävät huipputehokkaat hoitotuotteet kiinteyttävät syvätehoisesti ja herättävät ihon uuteen hehkuun. Hoidon manuaaliset hierontatekniikat ovat hoidon sydän.

139€


La Parisienne

Hienostunut, elämäniloinen, hemmotteleva kaupunkilaisen tyylikäs hoitonautinto yhdistää kasvohoidon tehokkuuden hemmotteleviin käsien ja jalkojen hierontoihin.

 103€