Depilaatiot

Ihokarvat poistetaan lämminvahalla. Vaha levitetään poistettavalle alueelle, johon ihokarvat tarttuvat. Vaha ja ja ihokarvat poistetaan nopeasti liinalla. Vahauskäsittelystä ei tule häiritsevää sänkeä. Huom: vahanpoistossa karvan tulee olla noin puolen sentin mittaista, jotta vahanpoisto onnistuu.

Vahadepilaation etuna verrattuna moniin karvanpoistomenetelmiin (mm. kemialliset aineet) on se, että karva saadaan poistettua ihon pinnan alapuolelta. Säännöllisen vahadepilaation tuloksena karvan laatu muuttuu pehmeämmäksi ja hennommaksi.

Vahadepilaation uusintatarve vaihtelee yksilöllisestä karvankasvuvaiheesta ja poistohetken karvankasvunopeudesta riippuen noin 4-6 viikkoon.

Depiloitavan alueen ihon tulee olla terve. Tietyt lääkitykset saattavat ohentaa ihoa (mm.kortisoni). Vahakäsittelyä ei suositella lääkityksen aikana.

Solariumia ja auringonottoa tulisi välttää noin viikon verran käsittelystä. Saunomista ja liikuntaa tulisi välttää samana päivänä, koska lämmön johdosta hiki mikrobeineen tunkeutuu avonaisiin huokosiin ja saattaa aiheuttaa ihon ärsyyntymisen.

Depilaatioon voit yhdistää loistavasti ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilut.

Posket, leuka ja ylähuulen alue

49€

Posket

19€

Leuka

19€

Ylähuulen alue

19€

Sääret

59€