Esthemax

Mikä on Esthemax? 

Esthemax Professional on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen innovatiivisia hoitoratkaisuja. Brändillä on yli 30 vuoden kokemus ihon estetiikkateollisuudessa.

Esthemax Professional tuli tunnetuksi sosiaalisessa mediassa aina sen elektrolyytti-infusoidun Hydrojelly® Maskin debyytistä lähtien. Julkkisten kosmeotologit sekä julkkikset ottivat kuvia hoitojensa aikana, ja nimestä Hydrojelly® tuli nopeasti muotisana maailmanlaajuisessa estetiikkateollisuudessa. Nykyään Esthemaxilla on kaksi tuotantolaitosta, toinen Los Angelesissa, Kaliforniassa ja toinen Soulissa, Etelä-Koreassa.

Esthemax - SUORITUSKYKY, PUHTAUS & ILO

Suorituskyky, puhtaus ja nautinto ovat tuotekehitysfilosofia, jota sovelletaan jokaiseen Esthemax Professional -koostumukseen.

Esthemaxin johtavien asiantuntijoiden tiimi on omistautunut kehittämään innovatiivisia, korkealaatuisia ja tehokkaita kaavoja, Esthemax on aina askeleen edellä estetiikkateollisuuden jatkuvasti kehittyviä vaatimuksia.

Raaka-ainepuhtaus on myös osa Esthemaxin tuotekehitysfilosofiaa, joka varmistetaan käyttämällä sertifioituja luomu kasvi- ja mineraalipohjaisia tehoaineita mahdollisuuksien mukaan synteettisten ainesosien sijaan.

HYDROJELLY®-kasvonaamiot

Uuden sukupolven naamiot, jotka on tehostettu puhtailla levillä, aktiivisilla aineilla ja uudella elektrolyyttiteknologialla. Hydrojelly®-naamioihin on lisätty elektrolyyttejä, jotka lisäävät ihon kosteutta. Naamiot muodostavat tyhjiömäisen tiivisteen, joka puristaa kasvojen ääriviivat. Tämä intensiivinen kasvojen kompressio mahdollistaa orgaanisen ravinnon ja elektrolyyttien täydellisen imeytymisen ihon syviin kerroksiin. Naamioilla on välitön viilentävä ja rauhoittava vaikutus, joka ei ole vain virkistävä, vaan auttaa kiinteyttämään, rauhoittamaan ja elvyttämään ihoa luonnollisen hienovaraisen hehkun saamiseksi.