Ihonpuhdistus- ja muut kasvohoidot

Ihonpuhdistus kasvohoito

Mekaaninen tai ultraääni. Ihonpuhdistus valitaan aina ihon tarpeen ja toiveittesi mukaan.  

Ultraääni ihonpuhdistus kasvohoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa värähtelyn avulla. 

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihonpuhdistus kasvohoito jossa poistetaan komeroraudan avulla ihosta epäpuhtauksia. Mustapäitä, tukkeutumia, miliumeja (valkoisia näppyjä).  

 84€Timanttihionta kasvohoito

Timanttihionta on puhdistava, uudistava sekä ihoa kirkastava kasvohoito. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito on kivuton. Voidaan tehdä kerta- tai sarjahoitona. Hoidon avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin ihon ongelmiin, epäpuhtaudet, sameus, pintarypyt, tukkoisuuteen, pinnallisiin pigmenttiläikiin.

 84€

Suklaa kasvohoito

Suklaa kasvohoito tarjoaa herkullisen tauon arjesta. Hoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta, aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64% suklaata) sekä ihoa kirkastava kaakaonektari tehoseerumi ja kevyt suklaavoide. Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat lisää kosteutta ja heleyttä ihoon. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi lahjakortilla Suklaahoitoon!

99€

Hydro Jelly® L.A. 

Uuden sukupolven kasvohoito, jonka Hydro Jelly naamiot on tehostettu puhtailla levillä, aktiivisilla aineilla ja uudella elektrolyyttiteknologialla. Hydrojelly®-naamioihin on lisätty elektrolyyttejä, jotka lisäävät ihon kosteutta. Naamiot muodostavat tyhjiömäisen tiivisteen, joka puristaa kasvojen ääriviivat.

Tämä intensiivinen kasvojen kompressio mahdollistaa orgaanisen ravinnon ja elektrolyyttien täydellisen imeytymisen ihon syviin kerroksiin. Naamioilla on välitön viilentävä ja rauhoittava vaikutus, joka ei ole vain virkistävä, vaan auttaa kiinteyttämään, rauhoittamaan ja elvyttämään ihoa luonnollisen hienovaraisen hehkun saamiseksi. Tähän hoitoon voit yhdistää haluamasi lisäpalvelut.

79€