Ihonpuhdistus- ja muut kasvohoidot

Ihonpuhdistus kasvohoito

Mekaaninen tai ultraääni. Ihonpuhdistus valitaan aina ihon tarpeen ja toiveittesi mukaan.  

Ultraääni ihonpuhdistus kasvohoito on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa värähtelyn avulla. 

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihonpuhdistus kasvohoito jossa poistetaan komeroraudan avulla ihosta epäpuhtauksia. Mustapäitä, tukkeutumia, miliumeja (valkoisia näppyjä).  

 80€Timanttihionta kasvohoito

Timanttihionta on puhdistava, uudistava sekä ihoa kirkastava kasvohoito. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito on kivuton. Voidaan tehdä kerta- tai sarjahoitona. Hoidon avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin ihon ongelmiin, epäpuhtaudet, sameus, pintarypyt, tukkoisuuteen, pinnallisiin pigmenttiläikiin.

 80€

Suklaa kasvohoito

Suklaa kasvohoito tarjoaa herkullisen tauon arjesta. Hoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta, aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64% suklaata) sekä ihoa kirkastava kaakaonektari tehoseerumi ja kevyt suklaavoide. Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat lisää kosteutta ja heleyttä ihoon. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi lahjakortilla Suklaahoitoon!

99€

Aqua Peel 

Nopea, tehokas ja kivuton. Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Puhdistaa huokoset, mustapäät ja antaa sileän ihon. Aknen hoitoon erinomainen, antiseptinen vaikutus sekä ehkäisee tulehduksia iholla. Sarjahoitona ongelmaiselle iholle. Suositellaannuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta. 

85€

Aqua Peel Lifting

 Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Estää ja korjaa jo syntyneitä ikääntymismuutoksia. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä naamion ja kivuttoman liftaavan laitekäsittelyn. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.

125€