Käsi- ja jalkahoidot

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet antavat sinulle huolitellun ulkoasun. Ihana Spa Manicure käsihoitomme myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Käsien iho altistuu mm. säänvaihteluille, usein toistuville pesuille sekä UV-säteilylle. Nämä kuivattavat ja vanhentavat käsien ihoa ja tekevät kynsinauhoista halkeilevat ja epäsiistit. Hoitolassa tehty käsihoito antaa syvävaikutteisen tuloksen ja mahdollisuuden pärjätä kotihoidossa hetken kevyemmin.

CND SPA Manicure

Rentouttava CND SPA Gardenia Woods käsihoito. Gardenia Woods -tuotteet hoitavat ihoa kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla. Ihosta tulee ylellisen pehmeä ja hennosti tuoksuva. Hoito sisältää kylvyn, kynnen muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen. 

49€

Ruusuvesi Manikyyri

Kynsinauhojen hoito, kynnen muotoilu, öljykiillotus, käsivoide. 

30€

Lisäpalvelut käsihoitoihin

Lakkaus 20€

Jalkahoito - Perinteinen

Kylvetys, kovettumien poisto, raspaus, kynsinauhojen ja kynsien hoito ja hoitovoide

Kesto 60min. 60€

Kesto 75min. 75€

Jalkahoito - Hieronnalla

Kylvetys, kovettumien poisto, raspaus, kynsinauhojen ja kynsien hoito, hieronta ja hoitovoide

Kesto 75min. 75€

Kesto 90min. 90€

CND SPA Pedicure

Rentouttava CND SPA Gardenia Woods jalkahoito. Gardenia Woods -tuotteet hoitavat ihoa kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla. Ihosta tulee ylellisen pehmeä ja hennosti tuoksuva. Hoito sisältää kylvyn, kynnen muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen.

Kesto 45min. 54€

Spa jalkahoito - lakkauksella

Kylvetys, raspaus, kynsinauhojen ja kynsien hoito, hoitovoide ja lakkaus

Kesto 60min. 60€

Olut jalkahoito

Hoito sisältää olutkylvyn, kovettumien poisto, raspaus, kynsien hoito sekä olutvoide. Loistava hoito miehielle tai lahjaksi

Kesto 60min. 79€

Lisäpalvelut jalkahoitoihin

Kuorinta jaloille 10€

Lakkaus jalkahoidon yhteydessä 20€

Hieronta 15min. 20€