Lisäetuja kanta-asiakkuudesta

Kanta-asiakkaana hyödyt jokaisesta ostostasi! Kanta-asiakkaana saat alla olevat edut käyttöösi sekä kutsuja hoitolan tapahtumiin.

Darphin Tuote-etukortti

Liity Darphin kanta-asiakkaaksi keräämällä 10 leimaa tuote-etukorttiisi. Leiman saat jokaisesta normaalihintaisesta Darphin-tuoteostoksesta. Kerättyäsi 10 leimaa saat täyttä tuote-etikorttia vastaan lahjaksi Darphin tuotepakkauksen (tuotevalikoima vaihtelee ja tuotteet matkakokoisia). Kortti on henkilökohtainen.

Hoitokortti

Saat jokaisesta hoidosta merkinnän. Kortin ollessa täynnä, saat veloituksetta Darphin 30 min kasvohoidon juuri sinun ihon tarpeiden mukaan ( arvo 49 €) tai ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu (arvo 26 €).

Kiitoslahjakortti

Jokaisesta hankkimastasi uudesta asiakkaasta saat kiitoslahjakortin, joka oikeuttaa alennukseen valitsemastasi hoidosta. Lahjakortin suuruus on 20% uuden asiakkaan ensimmäiseksi ostamasta hoidoista ja tuotteista.


Kanta-asiakkuus on henkilökohtainen. Darphin-Etukortti, Hoitokortti ja kiitoslahjakortit ovat voimassa vuoden myöntämisestä. Etuja ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakorteilla maksaminen ei oikeuta etu-, hoitomerkintöihin.

Kanta-asiakkaat saavat edulllisia kausitarjouksia, joista ilmoitetaan henkilökohtaisest (esim. tekstiviestillä tai sähköpostilla).

Täytäthän lomakkeen huolella.

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.