Käsi- ja jalkahoidot

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet antavat sinulle huolitellun ulkoasun. Ihana Spa Manicure käsihoitomme myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Käsien iho altistuu mm. säänvaihteluille, usein toistuville pesuille sekä UV-säteilylle. Nämä kuivattavat ja vanhentavat käsien ihoa ja tekevät kynsinauhoista halkeilevat ja epäsiistit. Hoitolassa tehty käsihoito antaa syvävaikutteisen tuloksen ja mahdollisuuden pärjätä kotihoidossa hetken kevyemmin.

Jalkahoidot tehdään aina yksillöllisesti toiveesi ja tarpeesi mukaan. Jalkojen kuntoon vaikuttavat monet asiat: työ, harrastukset, sairaudet. Spa Pedicure on paikallaan, kun kaipaat hemmottelua.

SPA Manicure

Rentouttava CND SPA Gardenia Woods käsihoito. Gardenia Woods -tuotteet hoitavat ihoa kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla. Ihosta tulee ylellisen pehmeä ja hennosti tuoksuva. 

84€

Ruusuvesi Manikyyri

Kynsinauhojen hoito, kynnen muotoilu, öljykiillotus, käsivoide. 

54€

Lisäpalvelut käsihoitoihin

Lakkaus 39€

Jalkahoito - Perinteinen

Perinteinen jalkahoito. Kylvetys, kovettumien poisto, raspaus, kynsinauhojen ja kynsien hoito ja hoitovoide. Hierontaosuuden kesto riippu aina hoidettavan alueen laajuudesta/määrästä ja jalkojen hoitotarpeesta riippuen, sitä ei välttämättä tehdä. Voit aina valita lisäpalveluna erikseen hieronnan jaloille.

Kesto 60min. 84€

Kesto 75min. 94€

SPA Pedicure

Rentouttava CND SPA Gardenia Woods jalkahoito. Gardenia Woods -tuotteet hoitavat ihoa kasviuutteiden, rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan seetripuun avulla. Ihosta tulee ylellisen pehmeä ja hennosti tuoksuva. Hoito sisältää kylvyn, kynnen muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen.

 84€

Säärten karvanpoisto

Häiritsevien karvojen poisto kuumavahalla.

 59€

Olut jalkahoito

Hoito sisältää olutkylvyn, kovettumien poisto, raspaus, kynsien hoito sekä olutvoide. Loistava hoito miehielle tai lahjaksi olut-Niilolle!

 94€

Lisäpalvelut jalkahoitoihin

Kuorinta tai naamio jaloille 16€

Lakkaus jalkahoidon yhteydessä 39€

Hieronta 15min. 33€