Käyttöehdot

Toimitusehdot, voimassa 24.3.2020 alkaen

Kauneushoitola Fallen Angel verkkokauppa y-tunnus 2829452-2. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskulut eivät sisälly hintaan ja ne veloitetaan asiakkaan valitseman kuljetusvaihtoehdon mukaisesti.

Tilaamisen yhteydessä sitoudut näihin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Kauneushoitola Fallen Angel verkkokaupasta toimitettuja tuotteita. Kauneushoitola Fallen Angel ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai tuotetiedosta ja pidättää oikeiuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Asiakas maksaa ostoksensa tilisiirrolla. Tilauksen jälkeen sinulle lähetään sähköpostiin Tilausvahvistus, jossa näkyvät mm, tilaamasi tuotteet, tilauksen loppusumma sekä meidän tilinumeromme. Voit maksaa tilisiirron esim. omassa verkkopankissa. Kun maksusuoritus on saapunut (1-2 pankkipäivää), siirtyy tilauksesi käsiteltäväksi. Emme veloita käsittelykuluja.

Toimitustavat: Postitamme tilaukset parhaimmillaan jo tilauspäivänä! Toimitamme tilauksia vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Tilaamasi tuotteet pakataan ja toimitetaan kuljetettavaksi heti tilausmaksun saapumisen jälkeen, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusajat vaihtelevat pankkiyhteyksistä, valitusta toimitustavasta ja tavarantoimittajasta johtuen. Normaali toimitusaika on 1-6 arkipäivää laskun maksamisesta. Jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, olemme sinuun yhteydessä. Jälkitoimitus on veloitukseton asikkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto-oikeus, eli 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta palauttaa avaamattomat ja myyntikelpoiset tuotteet asiakaspalautuksena. Peruutus- ja palautusoikeus ei koske avattuja pakkauksia. Pakkausten avaattomuus taataan sinettitarroituksin. Jos sinetti on rikottu, tuotetta ei voi enää palauttaa. Vaihto- ja palautustapauksissa ota ensin yhteyttä meihin 044-231 6492 tai asiakaspalvelu@khfallenangel.fi Jos havaitset paketin/pakkauksen vahingoittuneen matkalla ilmoita siitä välittömästi asiakaspalvelu@khfallenangel.fi sekä paketin kuljettaneeseen yritykseen.