Käyttöehdot

Toimitusehdot, voimassa 24.3.2020 alkaen

Kauneushoitola Fallen Angel verkkokauppa y-tunnus 2829452-2. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskulut eivät sisälly hintaan ja ne veloitetaan asiakkaan valitseman kuljetusvaihtoehdon mukaisesti.

Tilaamisen yhteydessä sitoudut näihin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Kauneushoitola Fallen Angel verkkokaupasta toimitettuja tuotteita. Kauneushoitola Fallen Angel ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai tuotetiedosta ja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Asiakas maksaa ostoksensa tilisiirrolla. Tilauksen jälkeen sinulle lähetään sähköpostiin Tilausvahvistus, jossa näkyvät mm, tilaamasi tuotteet, tilauksen loppusumma sekä meidän tilinumeromme. Voit maksaa tilisiirron esim. omassa verkkopankissasi. Kun maksusuoritus on saapunut (1-2 pankkipäivää), siirtyy tilauksesi käsiteltäväksi. Emme veloita käsittelykuluja. Saat viestin, kun paketti on lähtenyt sinulle. Noudettavat tuotteet voit maksaa myös hoitolassa. Lähetämme viestin, kun tuotteet on pakattu sinulle valmiiksi. Huomioithan, että emme lähetä tuotteita tai Lahjakortteja jos tiedot ovat puutteellisia, virheellisiä tai muutoin eivät täytä ehtoja. 

Toimitustavat: Postitamme ja pakkaamme tilaukset parhaimmillaan jo tilauspäivänä! Toimitamme tilauksia vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Tilaamasi tuotteet pakataan ja toimitetaan kuljetettavaksi heti tilausmaksun saapumisen jälkeen, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusajat vaihtelevat pankkiyhteyksistä, valitusta toimitustavasta ja tavarantoimittajasta johtuen. Normaali toimitusaika on 1-6 arkipäivää laskun maksamisesta. Jos jokin tuote on tilapäisesti loppu, olemme sinuun yhteydessä. Jälkitoimitus on veloitukseton asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot: Palautusoikeus ei koske sinetöityjä tuotteita tai pakkauksia, jonka sinetti on rikottu tai pakkaus avattu. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Vaihto- ja palautustapauksissa ota ensin yhteyttä meihin 044-231 6492 tai kh.fallenangel@outlook.com Jos havaitset paketin/pakkauksen vahingoittuneen matkalla ilmoita siitä välittömästi kh.fallenangel@outlook.com sekä paketin kuljettaneeseen yritykseen.