Led valoterapia

Led-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Led-valohoidot ovat turvallisia, kivuttomia ja ihoa luonnollisesti uudistava. Led-valoterapiassa käytettävät valot eivät polta tai vauriota ihoa kuten UV-säteily. Eli se on kivuton ja erittäin hellävarainen ja kuitenkin tehokas tapa hoitaa ihoa.

Led-valoterapialla voidaan hoitaa rosacea ihoa, ihon punoitusta, couperosaa, aknea, ihon tulehdustiloja, rauhoittaa ihoa, ihon nuorentamiseen aktivoimalla kollageenituotantoa ja edistää ihon uusiutumista sekä parantaa verenkiertoa ja kiihdyttää soluaineenvaihduntaa.

Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aallonpituudesta riippuen vaikuttaa ihossa eri tavoin. Led-valoterapian hoitovaikutus ei tapahdu vain hoitohetkellä, vaan vaikutus jatkuu vielä hoidon jälkeen. Led-valo stimuloi ihoa hoitamaan itseään.

Led-valoterapia ovat sarjahoitoja. Sarja 10-12 kertaa, 2 kertaa viikossa tai kerran viikossa. Led-valoterapian voi yhdistää muihin hoitoihin. Hoitoja voidaan ottaa ympäri vuoden ja ei vaadi toipumisaikaa.

Kertahoito

59€

Sarjahoito (10 kertaa)

550€