Mii

Mii tarina

Kauneushoitolan värikosmetiikkasarja

Inspiroituneena tuhansien ammattilaisten ammattitaidosta MII vastaa helppokäyttöisin tuottein juuri niihin toiveisiin, joita värikosmetiikalta toivotaan. Jokainen sarjan tuote ja värisävy on tarkkaan mietitty niin, että samaan aikaan meikkulaukussasi on aikaa kestävät klassiset sävyt ja lisäksi pystyt täydentämään valikoimaa kausittain lanseerattavilla aina uusilla trendisävyillä. Mii:n avulla jokainen tekemäsi meikkipäätös on aina oikea!

Mii on omistautunut johtamaan värikosmetiikan innovaatioita ja sarjan tuotteet sopivat kaikille värikosmetiikan ystäville. Mii sisältää hoitavia, 100% puhtaita värimineraaleja sekä cruelty free- tunnuksen omaavia vegaanisia tuotteita. Tuotteiden valmistuksessa sekä pakkaamisessa huolehditaan mahdollisimman luontoa kestävistä valinnoista.

Suomessa Mii- tuotteiden edustus on ainoastaan sarjan parissa työskentelevillä yrityksillä sekä kauneushoitoloilla! Mii meikkejä ei ole saatavilla nettikaupoista eikä myöskään Mii:n omalta verkkosivustolta.

Kansainvälistä kauneuden tarinaa

Susan Gerrard perusti miehensä Ianin kanssa Gerrard International- yrityksen vuonna 1992. Intohimoisesti ihonhoitoon ja kauneuteen suhtautuva Susan halusi löytää meikkibrändin, joka soveltuisi kauneushoitoloihin ja joka voisi kilpailla tavaratalobrändien laadussa.

Useamman vuoden täydellistä sarjaa etsittyään Susan ymmärsi ja inspiroitui, hänen täytyisi käyttää intohimoaan väreihin ja tuotteiden laatuun ja kehittää oma kosmetiikkabrändi! Kolmen tiiviin tutkimus- ja kehitysvuoden jälkeen ja työskenneltyään yhdessä erittäin lahjakkaiden ja arvostettujen kauneusasiantuntijoiden, meikkitaiteilijoiden ja johtavien kosmetologien kanssa Mii Cosmetics debytoi Iso-Britannian kylpylöissä ja kauneushoitoloissa vuonna 2011.

Mii oli ensimmäinen, joka kehitti kauneudenhoitotuotteita, jotka pystyivät kilpailemaan selektiivisten meikkibrändien kanssa laadullaan, mutta jotka olivat suunniteltu ja omistettu ainoastaan kauneushoitoloihin ja heidän asiakkaidensa käyttöön.

Mii on valinnut sarjan eri tuoteperheiden valmistukseen kunkin tuotteen kannalta parhaimmat ja laadukkaimmat valmistusmaat, joten Iso-Britannian lisäksi tuotteita valmistetaan mm. USA:ssa, Italiassa sekä Ranskassa.

Mii löytyy tällä hetkellä 1500 Iso-Britannian jälleenmyyjältä, ja tuotesarja on saatavilla 26 maassa maailmanlaajuisesti.