Payot

Payot ideologia

PAYOT on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu hoitolasarja joka lähes 100-vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa ammattilaisille tarkoitettuja hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita. 

Sarjan perustaja Tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan. Osa tuotteistamme onkin ns. Kosmeseuttisia tuotteita eli niissä on dermatologiset aktiiviaineosat joilla on tunnettu tehokkuus ja korkeat pitoisuudet.

Payot-laboratorioissa työskentelee moniosaajien joukko kemian insinööreista, farmaseutteihin ja fysioterapeutteihin. Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot-tuotteissa ja hoidoissa. Tästä syystä Payot-laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Laaja hoitovalikoimamme sisältää vaativimmankin ihon erikoishoidot sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot kasvoille ja vartalolle. Nuorekkaan ja dynaamisen PAYOT:n hintataso on kilpailukykyinen ja hintalaatusuhde on erinomainen.