Pro Facial

Vihdoinkin täydellinen kasvohoito!

Uutta tehokuutta ihonpuhdistukseen. Aqua Peel ihonpuhdistushoito on tehokas ja äärimmäisen hellä ihonpuhdistus kasvohoito. Syväpuhdistava vesikuorinta liuottaa AHA-maitohapon avulla helposti huokoset puhtaaksi. Sen jälkeen tehdään vielä intensiivinen syväpuhdistus BHA-salisyylihapon avulla kasvojen erityishuomiota vaativille alueille. Lopuksi kosteutetaan ihoa hyaluronihapolla, EFG seerumilla ja ravintoaineilla. Aqua Peel kuorinta kirkastaa ja siloittaa ihon ilman punoitusta ja hilseilyä.

Kivuttoman ja ihonpuhdistuksen ja Aqua Peel kuorinnan sekä kosteuttavan tehoseerumien imeyttämisen lisäksi voit nyt valita samassa hoidossa kiinteyttävät ja juonteita silottavat käsittelyt, jotka sopivat erityisesti aikuiselle iholle. Turvalliset ja kivuttomat laitehoito (radiofrekvenssi, ultraääni- ja ioni)  käsittelyt uudistavat kollageenia ja kiinteyttävät ihoa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja nuorekas iho. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. 

ProFacial® on all-in-one hellä kasvohoito, joka nuorentaa ihoasi.

Aqua Peel

Nopea, tehokas ja kivuton. Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Puhdistaa huokoset, mustapäät ja antaa sileän ihon. Aknen hoitoon erinomainen, antiseptinen vaikutus sekä ehkäisee tulehduksia iholla. Sarjahoitona ongelmaiselle iholle. Suositellaannuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.

85€

Aqua Peel Lifting

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Estää ja korjaa jo syntyneitä ikääntymismuutoksia. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä naamion ja kivuttoman liftaavan laitekäsittelyn. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.

 125

Aqua Peel Lift Deluxe

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä kivuttomasti. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin, liftaavan naamion sekä kivuttoman liftaavan laitekäsittelyn kasvoille sekä decolteelle. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.

195