Pro Facial

Vihdoinkin täydellinen kasvohoito!

Uutta tehokuutta ihonpuhdistukseen. Kivuttoman ja ihonpuhdistuksen ja Aqua Peel kuorinnan sekä kosteuttavan tehoseerumien imeyttämisen lisäksi voit nyt valita samassa hoidossa kiinteyttävät ja juonteita silottavat käsittelyt, jotka sopivat erityisesti aikuiselle iholle.

Tehokas Aqua Peel kuorinta kirkastaa ja silottaa ihon ilman punoitusta ja hilseilyä. Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssi-hoito uudistaa kollageenia ja kiinteyttää ihoa. Tuloksena on puhdas, kirkas ja nuorekas iho. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. 

ProFacial® on all-in-one hellä kasvohoito, joka nuorentaa ihoasi.

Aqua Peel

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Suositellaannuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.

95€

Aqua Peel+

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumi käsittelyn. Suositellaan nuoremmalle iholle, jossa ei ole kiinteytyksen tarvetta.

124€

Aqua Peel Lifting

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion ja liftaavan laitekäsittelyn. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.

 145

Aqua Peel Lift Deluxe

Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää kosteuttavan tehoseerumin sekä tehonaamion imeytyksen ja liftaavan laitekäsittelyn kasvoille sekä decolteelle. Suositellaan aikuiselle iholle estämään ja korjaamaan ikääntymismuutoksia.

195