SWISS LINE

SWISS LINE

BY DERMALAB

IHONHOITOA, JOTA IHOSI YMMÄRTÄÄ-BIOLOGISESTI

Swisslinella olemme ihonhoidon asiantuntijoita, intohimonamme ihon biologia, ihon kauneus, terveys ja hyvinvointi.

Filosofiamme on yksinkertainen: Älykäs ihonhoito kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Ideasta luomiseen- Sveitsiläinen DNA on syvällä juurisamme ja kertoo kaiken tavastamme luoda ja saada aikaan ihonhoidon huipputulokset. Palkitut koostumuksemme sisältävät luonnollisia aktiiviaineista, iholle identtisiä ainesosia, kuten hyaluronihappo, kollageeni, niasiiniamidi, pre- ja probiootit, Madecassonide® lukuisia bioteknologisia huippuyhdisteitä. 

Uskomme Swisslinella, että iho voi ikääntyä kauniisti ja arvokkaasti. Tuotteemme tavoittavat ja täyttävät ihon tarpeet tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden, ainutlaatuisten ennalta ehkäisevien ja korjaavien koostumustensa ansiosta.

Swisslinen tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin aineosiin. Swissline on yksi harvoista tuotesarjoista, jonka alkuperän voi jäljittää solutasolle. Ylpeänä tästä perinnöstä, Swissline kulkee tänäkin päivänä edistyksellisesti bioteknologian innovaatioiden ja kehityksen edelläkävijänä.

2000-luvulla on aika ymmärtää, mitä "luonnollinen" tarkoittaa ihonhoidossa - luonnollinen ei tarkoita ainoastaan sitä, mistä ainesosa tulee - vaan enemmänkin sitä, mihin se menee, miten ainesosa sinne pääsee ja miten se toimii vuorovaikutuksessa ihon kanssa. Todellisessa ihonhoidossa ei pitäisi koskaan olla kyse trendeistä ja muodista - ihomme on orgaaninen elin, jolla on oma biologiansa ja sääntönsä - se ei yksinkertaisesti taivu markkinoiden vaatimuksiin maksamatta siitä hintaa.

Ihonhoitotuotteiden on kunnioitettava ihoa ja työskenneltävä yhteistyössä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Älykäs ihonhoito kulkee aina askeleen edellä - se pohjautuu ihon loputtomaan kykyyn palautua ja integroi tämän koostumuksiinsa.

Ja kuka sano, etteikö tieteellisesti todistettu ihonhoito voisi olla nautinnollista? Swisslinen tehokkaat koostumukset herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua - tuoda pienen ylellisyyden arjen hetkiin.

Vuonna 1898 perustettu SWISSLINE syntyi intohimosta ihon biologiaan ja uteliaisuuteen siitä, mitä valintoja ihosi tekisi, mitä aktiiviaineita iho hyödyntäisi, jos iholle itselleen annettaisiin mahdollisuus valita. Swissline filosofia noudattaa edelleen näitä periaatteita ja haluaa tulevaisuuden ihonhoidon olevan sellaista, kuin sen alun perin oli tarkoitus olla, ennen kuin markkinointi astui mukaan.

Tämä ihokeskeinen lähestymistapa tuotekoostumuksiin on hyvin sveitsiläinen idea. Ehkä tästä syystä meitä kutsutaan nimellä Swissline?!