Swissline kasvohoidot

Swissline  Youth-Master Metod Spa Menu kasvohoidot

Ihonhoitoa, jota ihosi ymmärtää - biologisesti.

Swissline kosmetologi on ihonhoidon asiantuntija. Intohimonamme on ihon biologia, ihon kauneus, terveys ja hyvinvointi. 

Älykäs ihonhoito kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa, ei sitä vastaan. Uskomme, että iho voi ikääntyä kauniisti ja arvokkaasti. Hoidot tavoittavat ja täyttävät ihon tarpeet, tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden ennaltaehkäisevien ja korjaavien koostumuksien ansiosta.

Ja kuka sanoo, etteikö tieteellisesti todistettu kosmetiikka voisi olla nautinnollista? Tuloksekkaat Swissline kasvohoidot herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua - tuoda pienen ylellisyyden arjen hetkiin.

Youth Masters-kasvohoidot aktivoivat ja uudistavat ihoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihon ikääntymistä. Ainutlaatuisen tuloksekkaat well-age kasvohoidot tuovat iholle välttämättömiä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidoissa hyödynnetään erityisesti peptidi-teknologiaa, kasvutekijöitä, ihon nuorekkuudesta huolehtivia molekyylejä, kollageenia sekä Swisslinen signatuuriyhdisteitä. 

Problem Solvers-ihon eri ongelmia ratkaisevat kasvohoidot on suunniteltu parantamaan välittömästi ihon kuntoa ja hoitamaan ihon eri ongelmia. Kasvohoidot tasapainottavat ja palauttavat ihon luonnollisen ja terveen mikrobiomin ihon ihanteellisen kunnon saavuttamiseksi. 

Le Grand Soin Au Collagéne Pur - Pure Collagen Face & Neck

Ylellisen nautinnollinen. Ihon kuntoa voimakkaasti kohottava, kokonaisvaltainen premium-kasvohoito on verrattavissa non-invasiivisiin esteettisiin toimenpiteisiin ja se tuo iholle välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia. Kultaa, silkkiä, puhdasta 92% ihoidenttistä kollageenia, viimeisintä peptiditeknologiaa ja kasvipohjaisia kasvutekijöitä...mitä muuta iho voi kaivata.

Kasvohoito uudistaa nopeasti stressaantuneen ja väsyneen ihon.  Ihoa kiinteyttävä, kasvolihaksia stimuloiva ja ryhdistävä Face Sculpting kasvohieronta viimeistelee hoitonautinnon. Kiinteyttävät, täyteläistävät ja säteilevän hehkuvat hoitotulokset näkyvät ihollasi välittömästi. Täydellistä huolenpitoa-tehokkaat well-age hoitoa alusta loppuun saakka. Kasvohoito sisältää Pure Collagen Film Face & Neck-kollageeninaamion. Kesto 90 min

194€

Swiss Virtual Surgery - ihoa korjaava & uudistava kasvohoito

Ihon nuorekkuutta ja palautumista tukeva pre- ja post-operatiivinen kasvohoito. Kasvohoito keskittyy Swisslinen signatuurinaamion Virtual Maskin ympärille. Kasvohoito tehostaa ihosolujen uudistumista ja stimuloi soluaineenvaihduntaa. Kasvohoito tavoittaa ja täyttää ihon tarpeet, tieteen, ammattimaisen ihonhoidon sekä tehokkaiden ennaltaehkäisevien ja korjaavien koostumustensa ansiosta. 

Täydellinen kasvohoito rasittuneelle ja kuormittuneelle iholle sekä esteettisten toimenpiteiden, laitehoitojen, dermabraasion ja täyteaineiden pre-ja/tai post operatiivisena hoitona esim. Hifu, mikroneulaus, Led-valoterapia, Rf ja Take Ten yhteydessä. Kesto 75 min.

154€

Swiss Lifting Infusion - kiinteyttävä lifting kasvohoito

Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting kasvohoito kiinteyttää ja täyteläistää rypyt ja juonteet. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyvän ihon kaikki tarpeet: ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, tiivistetty, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti. 

Rentouttava, tehokkaasti kasvolihaksia stimuloiva Face Sculpting hieronta vie sinut hetkeksi arjen ulottumattomiin. Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteytynyt, syvätehoisesti kosteutettu, täyteläistynyt ja täynnä elinvoimaa. Kesto 75 min.

154€

Swiss Oxygen Hydraholic kasvohoito

Ihon hapensaantia parantava, puhdistava ja kirkastava, 100% vegaaninen kasvohoito toimii kuin vasta-aineena kiireiselle elämänrytmille, jonka vaikutukset näkyvät iholla. Virkistävä kasvohoito kirkastaa ja kaunistaa ihon sävyn sekä palauttaa ihon tasapainon, maksimaalisen kosteuden ja raikkaan elinvoiman.

Hoito sopii väsyneelle, samealle ja kosteusköyhälle iholle.

154€

Swiss Bright - tehokkaasti kirkastava De-aging kasvohoito

Tehokkaat ihoa kirkastavat ja ihon ikääntymistä hidastavat aktiiviaineet auttavat korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ihon pigmentin muutoksia sekä niiden uudelleen syntymistä. Kasvohoito palauttaa kirkkaan, säteilevän ja hehkuvan ihonsävyn ja tekee ihosta kiinteän ja raikkaan. Kesto 75 min.

154€

Swiss Smart - ihanteellinen ikääntymisen ensimerkeille

Farmaseuttisesti luokitellut, ihon biologiaa kunnioittavat aktiiviaineet parantavat ihon kimmoisuutta kohdistuen täsmävaikutteisesti ihotyyppien eri ongelmiin. Tehokas ja yksilöllinen kasvohoito hyödyntää Swissline hoitolinjan ainutlaatuisia boostereita ja signatuuriyhdisteitä ja toimii yhteistyössä ihon kanssa. Kasvohoito on ihanteellinen stressin uuvuttamalle iholle. Älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään hetkessä hyvältä. Kesto 60 min.

124€

Swiss Eyes Specialist - Pure Gollagen Eye

Tämä kokonaisvaltainen erikoishoito vie silmänympärysihon hoidon uudelle tasolle ja poistaa ikääntymisen ja väsymyksen merkit välittömästi. Puhdas 92% ihoidenttinen kollageeni täyteläistää välittömästi silmänympärysihon kiinteäksi, sileäksi, kirkkaaksi ja täydellisen kosteutetuksi. Rypyt ja juonteet tasoittuvat samalla, kun silmänympärysiho saa vahvistusta myös sisältäpäin. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai lisätä mihin tahansa Swissline kasvohoitoon sekä silmänympärysalueen Hifu- tai mikroneulaushoitoon. Kesto 30 min.

94€

Hydra-Soothing

Ihanteellinen kasvohoito kuivalle, väsyneelle ja herkälle iholle sekä paljon matkustavalle. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä ihonpuhdistus ja/tai ripsien ja kulmien kestovärjäys. Kesto 60 min.

134€

Evenness

Kasvohoito ihon ensimmäisiin pigmentaatio-ongelmiin, väsyneelle ja harmaalle iholle. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä ihonpuhdistus ja/tai ripsien ja kulmien kestovärjäys. Kesto 60 min

134€