Take Ten

Mediwave Take Ten on kasvolihaksia stimuloiva hoito, joka kiinteyttää ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Take Ten on hoitomenetelmä, joka perustuu ainutlaatuiseen patentoituun Baxendale Wave -sähköaaltoon. Hoito on turvallinen veitsetön vaihtoehto kasvojen tehokkaaseen kiinteyttämiseen. 

Take Ten -kasvojenkohotus on hoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001. 

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave - sähköaallolla. Hoitomenetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä. Take Ten soveltuu myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.

Suosittelemme Take Ten -hoitoja sinulle, jos kärsit:

 • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
 • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
 • turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista
 • kalpeista ja väsyneistä kasvoista
 • Kertahoito

  47€

  Sarjahoito

  10 kertaa

  450€